Sunday 27 October 2013

Koululolita

Sain vihdoin kerättyä tarpeeksi rohkeutta ja menin kouluun lolitavaatteissa! Totesin erottuvani joukosta joka tapauksessa, joten samapa tuo millä tyylillä erotun. Ja en muuten todellakaan ota tavaksi kihartaa hiuksia aamuisin, tuohon meni ikuisuus ja sade ja tuuli litisti ne. Muutettiin muuten vähän aikaa sitten yhteen poikaystävän kanssa, niin kaapin päällä on vielä pari laatikkoa..


Meikkini on aika neutraali, koska olen erittäin meikkiallerginen. Olen joutunut lahjoittamaan paljon meikkejä (etenkin meikkivoiteita, puutereita ja ripsareita) pois, koska olen saanut niistä reaktioita. Meikkivoiteita en voi käyttää ollenkaan, eli jos meikkaan, en koske ihoon ollenkaan. Silmiin olen oikeat meikit löytänyt ja omistan pienen huulipunavalikoiman, mutten silti meikkaa joka päivä. Joskus on kyllä hauska pynttäytyä, joko johonkin tapahtumaan tai ihan muutan vaan ^^


Outfit rundown:
Kengät kirpparilta
Sukat offbrand
Mekko Infanta (muokattu)
Paita Ebay
Jabot Bodyline
Cameo jostain taviskaupasta
Pupukoru HelLoConista
Hiuspanta itsetehty
(Alla kolme alushametta,
mekko on painava!)



Tässä vielä lähikuva pupukorusta ~

Tämä mekko on käynyt läpi melkoisia muutoksia, voisin niitä tähän saman tien kirjoitella.Tilasin alunperin ylemmän kuvan mekon, mutta sainkin (kymmenen dollarin hyvityksen lisäksi) alemman mekon aivan liian suurena. Ajattelin ensin luovuttaa ja tehdä mekosta hameen, mutta koska pidän mekoista enemmän, päätin edes yrittää korjata tilanteen.


Ensimmäisenä leikkasin nuo yläosan kangaskaistaleet pois, kavensin
mekkoa rajusti ja ompelin yläreunan ympäri pientä puuvillapitsiä. Takaosan nyöritys oli todella harva ja nauha ihan erisävyisen sininen, joten päätin pistää nekin remppaan. Ostin lisää lenkkejä, otin vanhat pois ja laitoin uudet tiheämmin tilalle. Nauhaksi otin sinistä satiininauhaa missä on hopeiset reunat, pieni määrä hopeaa yläosassa näyttää kivalta (sininen on tosiaan samaa sävyä mekon kanssa, salama vain tarttui siihen paremmin). Ylijäämänauhalla päälystin pannan, joka kuvassa häviää aika tehokkaasti tukan sisään.

Rajun kavennuksen muuttamasta yläosasta huolimatta olen kyllä aika tyytyväinen lopputulokseen. Tilaamani mekon yläosa oli ihanan merirosvo-tunnelmainen, mutta pääasia oli väri ja upea printti.

2 comments:

  1. NiennaMoonbreeze27 October 2013 at 11:29

    Äääh, eikää toi on ihana mekko <3<3 Olit varmasti aikas upea ilmestys koulussa. ^^ Ja nostan aina hattua kun joku jaksaa modata mekkojaan, itsehän en (enää) osaa enkä jaksa. :PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ^^ Aika paljon sain ommella käsin, mutta ei ollut paljon vaihtoehtoja... :D Ja koulussa sain olla aika rauhassa, sain pari kehuakin niin pitää ottaa uudestaan! :)

      Delete