Saturday 26 October 2013

Tervetuloa!

Aloittaisinko ensimmäisen postauksen esittelemällä itseni? Olen 21-vuotias Turkulainen opiskelija, ja olen rakastunut Japanilaiseen katumuotiin. Olen harrastanut lolitaa vähän alle vuoden, ja suuntauksena lähennä gothic ja classic. Tuunaan ja ompelen vaatteita paljon itse, mutta joskus tulee ostettuakin. Pukeudun lolitaan yleensä kerran tai kaksi viikossa, muuten tyylini on punk ja rock ja otan mielelläni vaikutteita steampunkista.

Harrastan myös kynsitaidetta, mitä teen kynsilakoilla ja koristeilla luonnollisille kynsilleni. Tulen laittamaan ainakin kuvia, mahdollisesti ohjeitakin. On jotenkin rauhoittavaa laittaa joku hyvä elokuva tai video taustalle ja puuhailla kynsien parissa. Pidän mahdollisimman näyttävistä kynsistä, mutta aina ei ole aikaa ja välillä töihin täytyy tehdä hillitymmät kynnet.

Sydäntä lähellä on myös kasarimusiikki ja -muoti, kissat, k-pop, leivonta, pelaaminen (uudemmat ja vanhemmat konsolit sekä PC) ja kielet sekä matkustelu.

Tulevaisuuden postauksissa tulee olemaan ompelukertomuksia, mekkohaaveita, leipomuskokeiluja, kynsikuvia ja hetken mielijohteita.

No comments:

Post a Comment