Tuesday 19 November 2013

Sontsa ja kesäkuva

Olen tehnyt sen henkisen päätöksen etten osta itselleni lolitapäivänvarjoa (ellen jollain ihmeellä alta kympin löydä), koska en usko että sellaista tulisi ihan oikeasti käytettyä. Silti kun näin tämän varjon, se oli ihan pakko saada. Ja sateenvarjohan on aivan eri asia kuin päivänvarjo?

Varjossa on käyrä kahva, röyhelöä reunassa ja ihanat paneelit. Joka toinen on tavallinen musta ja joka toinen on läpinäkyvä, missä on mustaa pitsikuviota. Näitä oli Nannanellassa useampaa väriä, mutta koska punaista ei ollut, otin luonnollisesti mustan...


Kynnet leikkasin ja viilasin inhimillisen mallisiksi. Töissä on alettu soittamaan joulumusiikkia ja tunnelma vähän jämähti, mutten halunnut tehdä liian jouluisia kynsiä, joten mustahopeat tähti-helmikynnet olivat jonkinsortin kompromissi.



Lolitasta tulee helposti erittäin kallis harrastus. Ompelemalla itse säästän aika paljon, mutta kun "perustyylini" on myös mahdoton toteuttaa ns. tavallisilla vaatteilla, kirpputorilöydöt ja tuunaus pelastavat usein nahkani. Brändivaatteet ovat sen verran kalliita, että omistan tasan yhden uutena (alennuksesta) ostetun mekon: Innocent Worldin Birdcage JSK:n. Silti ihailen Moi Meme Moitien, Alice and the Piratesin ja Innocent Worldin vaatteita - etenkin tummissa väreissä, yllätys - mutten usko omistavani montaa lähivuosina. Olen siksi kallistunut enemmän halvempien merkkien puoleen. Infanta, HMHM ja Surface Spell esimerkiksi tekevät upeitä printtejä. Tykkään tehdä vaatteita itse, mutta kun näen todella kauniita vaatteita (etenkin printillisiä, ah upeat printit saavat heti paikan sydämessäni), sorrun ostamaan. Ja siitä pääsenkin seuraavaan aiheeseeni: tilasin lisää lolitavaatteita ja huomasin ostovalintoja tehdessäni tyylini valuvan koko ajan enemmän ariston suuntaan. EGL ja EGA ovat vain niin kauniita ja elegantteja tyylejä, ja jotkut vaatekappaleet ovat myös yhdisteltävissä classic lolitaan, toiseen suosikkiini. Ne ovat myös sen verran naisellisia, että tarjoavat mukavan vastakohdan arkisemmalle pukeutumiselleni eli poikamaiselle punk/rock tyylilleni. Pirteämmät ja vaaleammat vaatteet ovat vain jääneet käyttämättä... Esimerkiksi Bodylinen Antique Clock OP:ssa on mielestäni ihana printti, mutta olen käyttänyt mekkoa vasta kerran. Asia pitää korjata!

Alla kesäinen kuva IW:n mekosta, käytiin Nauvossa ja söin kirsikka-valkosuklaapehmiksen. Nam.

No comments:

Post a Comment