Tuesday 14 January 2014

Kipeä

Olen nyt ollut kipeänä enkä voi oikein nousta edes söngystä, niin on ollut aikaa suunnitella helloconia ja tehdä kynsiä. Päätin pitkästä aikaa tehdä jotain kynsiteipeillä, värimaailmaksi tuli luonnollisesti punamusta hopealla.


Tässä pari kuvaa ostamistani jutuista. Lepakokorun ostin jo aika kauan sitten Restyleltä, mutta otin vasta nyt kuvan. Musta pitsichoker on uusi ebaysta, maksoi pari euroa ja pitsi on todella hyvälaatuista. Sukkahousuja ostin Lindexin alesta, tykkään erilaisista kuvioista ja väreistä. Ostamistani paidoista ei ole vielä kuvia, koska ne eivät näytä oikein miltään ns. sänkykuvissa, mutta en todellakaan ole mallauskunnossa. Eli niistä lisää myöhemmin.


Tässä on kangas, minkä olen tilannut aika kauan sitten Japanista. Printti on upea mutta omaan makuuni vähän sweet, joten olen antanut ideoiden hautua. Nyt ajattelin tehdä siitä mekon HelLoConiin, mutta tehdä tästä mahdollisimman epä-sweetin(?). Eli suunnitelmana on erittäin yksinkertaien ylipolven JSK ilman paljoa röyhelöitä tai pitsiä, kaveriksi sillä on suunnitteilla musta sifonkimainen paita ja mustat nilkkurit. Saa nähdä mitä tästä oikeasti tulee, en vielä jaksa ommella mutta aikaa ei ole enää hirveästi.




4 comments:

  1. Pakko kysyä linkkiä siihen kauppaan josta kankaan ostit :) Plus oliko kallista ja millaista oli tilata. On upea kangas!

    ReplyDelete
  2. Postikulut taisivat olla seitsemän euron paikkeilla, tuli parissa viikossa tullin ohi kuplakirjeessä. Tämä kangas maksoi 8e neliömetri, siellä on todella halvoista vähän kalliimpiin. Tämä on ainakin todella hyvälaatuinen, eikä valkomusta printti leviä mihinkään. Suosittelen kyllä kauppaa. :)

    Beautiful Work: https://www.etsy.com/shop/beautifulwork?ref=l2-shopheader-name
    Ostamani kangas: https://www.etsy.com/transaction/151020967?ref=fb2_tnx_title

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! toivottavasti törmäillään helloconissa :)

      Delete
    2. Eipä kestä, mielellään autan toista ompelijaa :D Olisi kiva tavata, itse olen ainakin koko tapahtuman ajan paikalla. :)

      Delete