Sunday 12 January 2014

Punamustaa pitsillä

Näin eilen ihan liian pitkästä aikaa kaveriani ja päätin pukeutua vähän juhlavamman oloisesti. Kuva on vähän huono, pahoittelut, etsin kämpästä hyvän taustan myöhemmin.

Paita on itse asiassa mekko, jonka ostin ebaysta. Sen kanssa ostin muutakin, mutta esittelen ne myöhemmin: nyt on todella kipeä olo eikä yhtään huvita sovitella ja kuvata vaatteita...

Hame Morticia, korut Glitter, kengät oli luonnollisesti punaiset korkkarit joita en huomannut kuvata. Illalla otetussa kuvassa korut näkyy paremmin, ja niin näkyy alkava kipeys ja väsymyskin.

Käytiin syömässä, tilasin ensimmäistä kertaa keltaista currya missä oli kookosmaitoa (en muista ruoan nimeä) ja se oli yllättävän hyvää. Söisin uudelleen. :)


Tässä jo vähän kulutusta nähneet kynteni. Olen nyt vielä seuraavat yhdeksän viikkoa toimistossa työharjoittelussa joten kynnet piti leikata, kas tässä lilat tipit mustalla crack polishilla. Työharjoittelussa on muuten mukavaa mutta koska kyseessä on toimisto mihin tulee välillä tärkeitä vieraita ja asiakkaita, siellä täytyy olla siisti. ... Eikä minulla ole hirveästi mitään siistiä. Etenkin kun siellä tulee hameessa kylmä. Noh, sovelluksen paikka ;) Loleilut, steampunk ja länsimaalaiset punk-rytkyt täytyykin sitten jättää viikonlppuihin.


No comments:

Post a Comment