Tuesday 25 March 2014

First day of school, again

Tänään piti sitten palata koulun penkille. On kyllä vähän turhauttavaa jankata pari kukautta samoja asetteluohjeita ja "I have on appointment" -tason englantia, mutta pian sekin on ohi. En huomannut napata asukuvaa, mutta päällä oli viime postauksen grumpy cat paita ja muhkeat plattarit. Suunnitelmissa laittaa lähipäivinä lolitaa kouluun.

Tässä maanantain asukuva, oli niin lämmin sää että ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan en tarvinnut pitkähihaista! Kyynärpäihin asti ulottuvan paidan pistin kyllä alle, ja ranteissa oli niin orpo olo, että oli pakko laittaa jotain rannekkeita. Housut myös viime postauksesta, pienemmät oli sopivammat niin suuremmat ovat tuunausmateriaalia. Tuo kauluspaita on ihana, tykkään epäsymmetrisestä printistä <3




























Sitten ostoksia. Diablon lisäosa tuli vihdoin! Halusin fyysisen kopion ja se kolahti tänään postiluukusta, pian pääsen pelailemaan. Lisätunnelmia siitä testipelauksen jälkeen.


Kirpparilta tarttui mukaan Metallican -04 paita. Tämä on päällä melkoinen teltta, mutta sillä on loistavia tuunausmahdollisuuksia. Printti on sekä edessä että takana hieno. Takaa en tietenkään älynnyt ottaa kuvaa, mutta näätte sen kun kerkeän suunnittelemaan tälle jotain.


Ja loppuun kirjaostos. Tilasin Hobitin englanniksi ja se väitti olevansa "pocket hardback" eli kovakantinen pokkari. Ihmettelin jo silloin että mitäköhän moinen tarkoittaa, mutta juuri sellainen se on! Pikkuruinen kovakantinen kirja, vaikuttaa todella näppärältä ja kestävältä ottaa jonnekin reissuun mukaan. Huushollissa ei ole tällä hetkellä banaaneja (vaikka ne hyviä ovatkin) joten sandwich for scale.



Lolitaa tulossa piakkoin lisää, olen tilannut (vähän liian) paljon kaikenlaista kivaa, odottelen niiden saapumista. Lisäksi viikonloppuna on synttärit eli hyvä syy pukeutua! ^^

No comments:

Post a Comment