Monday 14 July 2014

Animecon 2/3 Saturday

Päätin ottaa conin ajan itseäni niskasta kiinni ja oikeasti räpsiä niitä kuvia ettei taas harmita, ja nyt niitä on koko viikonlopulta kevyet 153 :D Kaikkia en jaksa rajailla tms koska niitä on niin paljon, ja aika paljon pistän niitä tännekin, ottakaa tämä varoituksena ;)

I decided to take as many pictures of the convention as possible so I won't regret again later, and now I have a weekend total of 153 :D I won't crop etc all of them since there is a lot, and I'll put many here as well, take this as a warning ;)


Oltiin matkalla kymmenen aikaan joten avajaiset meni ohi, mutta ei se haittaa.

We were on our way at 10 so we missed the opening, but that's okay.


Lauantain asua koordatessa pidin mielessä päivän kuumuuden ja sen VALTAVAN MÄÄRÄN populaa conitalossa. Paita Taobaosta (merkkilappu on kiinaa joten en tiedä enempää), hame itsetehty, sukat ebay, kengät kirpparilta, laukku Jawbreaker. Hameen printti on Liisa ihmemaassa, joten halusin kellolaukun ja mulla on pupukoru, mutta se ei ihan näy xD Kävin myös valokuvauspisteellä, mutta varmasti menee aikaa ennen kuin saan ne kuvat, heillä on tuhansia kuvia mitä käydä läpi.

My Saturday outfit was coordinated keeping in mind the heat of the day and the MASSES of people inside. The shirt is from Taobao (tag is Chinese so that's all I got), skirt made by me, socks ebay, shoes second hand, bag Jawbreaker. The print in the skirt is Alice in Wonderland, so I wanted a clock bag and have a bunny-pendant, but you can't really see it xD I went to the photo area as well, but it will be a while before I get those photos, I bet they have thousands to go though.

Mun kampaus. Halusin sen lähinnä pois niskasta enkä halunnut käyttää siihen tunteja aikaa, joten nuttura on lopputulos.

My hair. I mostly wanted it out of my neck but didn't want to spend hours on it, so a bun it was.





Näin niin paljon ihmisiä! Suurimman osan vain tunnistin enkä uskaltanut mennä puhumaan, mutta koska tunsin Sasetarin ennestään puhuin hänen kanssaan ja ja Momon kanssa oli pakko saada yhteiskuva! Nättinä niin kuin aina ~

I saw so many people! Most I just recognised and didn't have the courage to speak to, but since I knew Sasetar from before I talked to her, and had to get a photo with Momo! Pretty as always ~

Järkkäsin myös pienen miitin conin yhteyteen.

I also arranged a small meet-up at the convention. 



Niin kuin conimiiteissä tuppaa käymään, kaksi lähti aikaisin ja yksi tuli myöhässä :D Menimme pieneen kahvilaan, ja oli kiva tavata uusia lolitoja! ^^

As it is with convention meet-ups, two left early and one came late :D We went to a small cafe, and it was fun meeting new lolitas! ^^

Miitin jälkeen palasin coniin, tässä on ottamiani kuvia.

After that I returned to the convention, here's photos I took.


Kuroko no Basuke


Journey <3


Sisällä oli järjettömän kuuma...

Inside was insanely hot...


... Joten menimme ulos varjoon istumaan ja napostelemaan.

... So we went outside to sit in the shadow and snack.


Animecon-powers, activate!

Yritin tuhlata mahdollisimman vähän (säästän kalliimpaa lolitaa ja autojuttua varten), mutta ostin kuitenkin jotain ekana päivänä. Tärkein oli kuvassa vilahtanut viuhka, se pelasti henkeni.

I tried to spend as little as possible (I'm saving for more expensive lolita stuff and a car-thing), but I did buy something the first day. The most important was the fan, it saved my life.


Fluxx-korttipelin, olen pelannut eri versiota ennen ja se oli tosi hauska. Lisäksi sain lolita-flyereita, Helloconiin olen varmasti menossa! Olinhan kahdessa ensimmäisessäkin ;)

A cardgame called Fluxx, I've played a different version and it was really fun. I also got lolita flyers, I'm absolutely going to Hellocon! After all, I was in the first two ;)


Kun näin tämän, mun oli pakko ostaa tämä poikaystävälle. Me molemmat fanitetaan Dragonballia, joten oli pakko.

When I saw this, I had to buy it for my boyfriend. We're both huge Dragonball fans, so I just had to. 

Conin jälkeen suuntasimme Puijon tornille.

After the convention was over, we headed to a tower called Puijon torni.








"So pretty I want it all"


Luovuin lolitasta, mutta Kuroshitsuji-paita ja korvikset jatkaa tapahtuman henkeä.

I gave up lolita mut the Kuroshitsuji t-shirt and earrings keep the convention feeling.


Tornin jälkeen suunnistimme tapahtuman jatkoille. Kuopio on kyllä kaunis kaupunki <3

Then we headed to the convention after party. Kuopio is so pretty <3


Oli muuten hiukan hassua nähdä kun cossaajat ja muu animekansa tanssi. Fursuitissa taisi tulla aika kuuma. Musiikki oli kyllä pettymys, tanssisin kolme biisiä mitkä tunnistin mutta muuten soi Alehandroa ja niin vahvasti bassolla muokattuja animebiisejä etten tunnistanut alkuperäiseksi.

It was way weird to see cosplayers and other anime people dancing. I bet fursuits were hot. The music was a let down, I danced three song I rocognised but otherwise it was Alehandro ans so much bass-filled songs I couldn't spot where the song was from.


Join yhden siiderin ja vähän aikaa oli hauskaa, mutta lähinnä sain taas todeta etten viihdy baareissa. Silti päivä oli menestys ja mulla oli tosi kivaa!! ^^

I had a cider and for a while had fun, but was mostly just reminded how I don't like bars. Still, the day was very successful and I had tons of fun!! ^^

No comments:

Post a Comment