Saturday 30 August 2014

New camera + other shoppings

Nyt mulla on kunnon kamera! Canon EOS 500 D jos jotain kiinnostaa tarkka nimi, mutta mulle pääasia on huima ero kuvanlaadussa :D Haluan tehdä enemmän videoitakin, ja nyt se on jopa mahdollista. Mutta sen pidemmittä puheitta, uudella kameralla räpsittyjä kuvia douzo ~

I have a proper camera now! It's Canon EOS 500 D if you're interested in the details, but the main thing is the massive quality difference in photos :D I also want to make more videos, and now it's actually doable. But without further ado, photos with the new camera douzo ~ 



Sydänlaukku kirpparilta. Se on juuri täydellisen sininen, joten ostin sen epäkäytännöllisedtä ja kovin sweetistä muodosta huolimatta, hintaakin kun oli huimat kaksi euroa.

A heart-shaped bag from flea market / thrift store. It's the perfect blue so I bought it despite of the unpractical and (oh so) sweet shape, after all the price was whopping two euros.


Vaaleat kengät. Haluan tätä väriä lisää, mutta mulla ei ole yhtäkään vaaleaa (edes valkoista) laukkua, apua pitää ostaa... Mutta nämä ovat nätit, vasen kenkä on inan pieni muttei tuntunut kalvavan lyhyellä matkalla, joten ihan ok kävellä.

Ivory/beige shoes. I want more of this colour, but I don't have a single ivory (or pure white) bag, oh no I have to buy one... But these are pretty, the left shoe is a touch small but it didn't seem to bother me on a short stroll, so they're ok to walk with.



Sukkiksia! Oi nä keskimmäiset on ebaystä ja ne on IHANAT! Niin gootit <3 Loput ostin Lindexin alesta, kaikki olivat -70% niin oli pakko... Vasen ylä: Haluan vihreää vaatekaappiini, ja näistä tulee kivasti pikkuisen vihreää + rakastan tartania. Nä on tosi paksut, hyvät talvea varten. Vasen ala: Liituraitaa! <3 Oikea ylä: Liilaa ja mustaa, en tiedä käytänkö näitä lolitassa mutta saatan vaikka käyttääkin. Ken tietää. :) Oikea ala: Valkoiset läpinäkyvät pitsipolvisukat. En tiedä tuleeko näillekään hirveästi käyttöä, mutta ne on hyvä silti olla kaapissa - vaikka kaiken varalta.

Stockings! Ah the middle ones are from ebay and I LOVE them! So gothic <3 The rest are from Lindex, they were on sale for -70% so I had to... Left top: I want some green to my wardrobe, and these a nice subtle touch + I love tartan. Very thick, good for winter. Left bottom: Pinstripe! <3 Right top: Purple and black, I don't know if I'll wear these with lolita but I might. Who knows. :) Right bottom: Knee-length see-through white lace socks. I don't know if I'll wear these much but they're nice to have around - even if just in case.



Tein pitkästä aikaa hienot kynnet! Viime aikoina olen laittanut vain yhtä väriä ja vaikka sekin on aika näyttävä näin pitkissä kynsissä, pidän silti tällaisista OTT lakkauksista. Näissä on hopeista glitterlakkaa pohjalla, musta raita keskellä ja liiloja kiviä sen ympärillä. Peukalonkynsi ei ole harmaa, top coattini on vain todella kiiltävää ja vaikka se näyttää livenä hyvältä, siitä on vaikeaa ottaa hyvää kuvaa xD Nämä muuten vilahtaa seuraavassa Lolita project -videossa, pätkä on kyllä lyhyt ja meh koska tämänkertainen aihe ei ollut mun juttu ^^'

And for the first time in forever (Frozen, I know, I apologize) I made cool nails! Lately I've just painted them with one color, and even though it looks striking with the length, I still prefer OTT nails. These have a silver glitter base, black stripe in the middle and purple gems around it. Thumb nail is not murky, my top coat is just really shiny and though it looks good in real life it's hard to take good photos of it xD You'll see these in the next Lolita project video, though the video is very short and blah because the theme really wasn't the best for me ^^'

No comments:

Post a Comment