Saturday 18 October 2014

Kuro

Tänään järjestin kolmen hengen mini-miitin, ja pukeuduin pitkästä aikaa kokomustaan! Musta on yleensä koordieni pääväri, myönnän sen auliisti, mutta yleensä sen kaverina on punaista, liilaa, valkoista tai sinistä. Ei tänään.

Today I organized a three person mini-meet, and wore all black which I haven't done for a long time! Black is the main colour in most of my coords, I admit that easily, but usually it's accompanied with red, violet, white or blue. But not today.


Hamekin on lyhyempi kuin tavallisesti! Rakastan tuon yksityiskohtaisuutta ja aion lisätä pituutta leveällä pitsillä, mutten ole saanut sitä vielä aikaiseksi.

Even my skirt is shorter than usually! I love all the details and I've been meaning to add wide lace to the hem and make it longer, but I haven't gotten around to actually do it yet.



Tuli kylmä niin oli pakko laittaa takki takaisin. Kuvat piti kyllä ottaa ulkona, koska kokomustasta on todella vaikeaa saada kunnon kuvaa sisällä.

I got cold so I had to put the jacket back on. The photos had to be taken outside, because it's nearly impossible to take good photos of all black indoors.



Kaikkien pääväri oli tällä kertaa musta. Syksyn vaikutusta?

Black was the main color in all our coords. Influence of fall perhaps?



Herranjestas, jos edes pilvisellä säällä ottaa ulkona kuvia niin näytän kalmanvalkoiselta. Vain huulissa ja luomissa meikkiä, naaman iho ei moisia kestä. Jos kestäisi, voisin lisätä mahdollisesti väriäkin. No, onhan valkoinenkin väri xD

Oh my goodness, if I take photos outside, and even if it's very cloudy, I look white as death. I have make-up only on my lips and eyelids, the skin on my face can't handle it. If it did, I might add some color to it. Oh well, I guess white is a color as well xD




Medli huomautti miten lehtien väri oli sama rakennuksen kanssa. Jopa tausta on värikoordinoitu ~

Medli pointed out how the leaves match the color of the building. Even the background is color coordinated ~



Oli tosi kivaa niinkuin aina <3

As always, it was really fun <3

6 comments:

  1. Ihanan synkeä! :D Kokomusta rulettaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kokomusta, miksi sinut joskus hylkäsin~? Pitää muistaa palata tähän useammin, mustia vaatteita kuitenkin on sen verran että saan monta koordia kasaan. :D

      Delete
  2. Ihana asu, kokomusta rules!! ^__^ Oon myös katellu tuota hamosta, se on kiva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! ^^ Juu mua harmitti kun Bodylinen sivuilla musta on loppu, mutta onneksi sain kaverilta ostettua <3

      Delete
  3. Kuro~<33 Kaunis asu, jossa kokomusta toimii hienosti. Mun mielestä vaalea hipiäsi käy tähän asuun oikein hyvin. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, yritin saada mielenkiintoista asua kasaan ^^ Ja onneksi tyylini on tosiaan tumma niin kalpeus melkein kuuluu asiaan :P

      Delete