Wednesday 27 January 2016

Pretty.fi arvio

Today's post is a review of a Finnish makeup online store, so I'm going to write it in Finnish. I will do a proper review of the products themselves later on, but that will take a while: I'm first going to try on one product for a day, the let my face rest for a day or two, and then try the next one. If they're all good to wear,I'll try wearing multiple products at once. So yeah, that takes a while! First impression is good on all but the elf lipstick, more of that in the actual review.

Here is my unboxing video if you're interested, there I talk a bit more in English.


Tilasin meikit pretty.fi:stä, täytyy sanoa että nettisivut on törkeän hyvät. Kuvat on selkeät, tuotetietoa on reilusti ja sisällys on listattuna jokaiseen tuotteeseen (tosin englanniksi). Helppo navigoida, tein jo melkoisen ostoslistan tulevia kertoja varten, aion siis ehottomasti ostella jatkossakin.


Postikulut oli huimat 2,90€ kirjeenä kotiin, kolahti mukavasti postilaatikosta. Vaihtoehtoina oli nouto postista ja pakettiautomaatti reilu viiden euron hintaan, mutta valitsin tietty kotiin kun halvemmalla sai. Paketti oli tukeva pahvilaatikko, ja kun ravistin sitä kokeeksi, mikään ei liikkunut. Jokainen tavara oli käärittynä erikseen kuplamuoviin eli säilyi komeasti kuljetuksessa. Pahoittelut rakeisesta kuvasta, nappasin sen videosta kun en huomannut valokuvata tätä näkymää...


Tuotteet pakkauksissaan!
Lisäksi mukana bareMineralsin huulipuna minkä ostin KICKSistä.


Muutama oheistarvike. Meikkisieni KICKSistä, sudit ja meikinpoisto ihan vaan Cittarista.
Sijoitan kunnon suteihin jos löydän meikkejä mitä pystyn käyttämään, testivaiheessa nämä kelvannee.


Kuoritut tuotteet. Näistä teen tosiaan kunnon arviot jahka olen niitä kunnolla testaillut, tässä linkkiä kuitenkin jo pretty.fi:n sivuille.

elf: ripsarin pohjustusjuttu, peitekynä, kajaali, huulipuna (tätä en suosittele)

Tuotteet lähetettiin tilauspäivänä keskiviikkona ja olivat perjantaina miulla eli nopeaa toimintaa. Tykästyin kauppaan ja aion varmasti tilailla sieltä jatkossakin.

No comments:

Post a Comment