Sunday 30 March 2014

Viikonlopun kuvia

Viikonloppu oli tekemistä täynnä! Perjantaina leiposin kinkkuaurajuusto-piirakkaa, en voinut maistaa (juusto on mulle myrkkyä) kuin pienen palan mutta oli muuten hyvää.

Lauantain vietin Uudessakaupungissa, kävin siskon ja äidin kanssa keilaamassa, syömässä ja teatterissa. Keilaaminen oli pitkästä aikaa todella hauskaa, eikä yksikään kynsi edes katkennut. Kynsiin en ehtinyt panostaa lähes ollenkaan, joten pikaiset sini-kultaiset teemakynnet oli hätäratkaisu.


Nämä Funtasman kengät sain synttärilahjaksi siskoltani, joten pitihän niitä päästä käyttämään. En huomannut napata itse kengistä parempaa kuvaa, otan myöhemmin mutta niissä on takana rusetit, edessä kultaiset ankkurit ja punainen platform. En omista oikeastaan mitään navy/sailor teemaan sopivaa, joten sisko lahjoitti hameenkin ^^ Ja teki kampauksen, itse en ikinä onnistu kiharoissa noin hyvin! Hänelle siis iso kiitos. <3 Oli kiva näyttää vaihteeksi taas aivan erilaiselta kuin yleensä, tällainen pin up vivahteinen tyyli voisi sopiakin.


Keilauksen jälkeen käytiin syömässä, tilasin taivaallisen hyvää härkää. Jälkkäriksi halusin mustikkavalkosuklaakakkua missä aivan varmasti oli maitoa, mutta se oli taivaallisen hyvä. Ja ruhtinaallinen pala!


Sitten teatteriin, katsoimme näytelmän Kerjäläinen ja jänis. Se ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin, mutta silti ihan viihdyttävä. Kotona Turussa olinkin sitten vasta yhdentoista jälkeen.

~

Sunnuntaina juhlisin kaverin kanssa kahdestaan synttäreitä, minun oli 21. päivä ja hänen 26. Tämä oli luonnollisesti oiva syy pukuiluun, joten lolitalla mentiin.Paita Bodyline, vinossa oleva koru Restyle, mekko Infanta (vahvasti muokattu), sukat jostain.


Leivoin marjaisan kermakakun (mustikka-vadelma-karhunvadelma), ja pistin päälle kaksi kynttilää, koska täytimme molemmat 22. 


Toinen päivänsankari


Pitihän sitä kuviakin räpsiä. Hauskaa oli, jälleen kerran ^^ Suurimmassa osassa kuvia mulla oli paha derp face, koska yritin olla nauramatta. Pian uusiksi!




4 comments:

  1. Onnea kummallekin! ^^ Täytyy kevään kunniaks järjestää piakkoin miitti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :D Juu miitti olisi taas kiva, itse en ehdi järjestämään (enkä välttämättä osallistumaan, riippuu päivästä) mutta olisi taas kiva nähdä isommallakin porukalla. :)

      Delete
  2. Ihanat seilorikenkulit! Nätit! ja noi lolita-asun sukat! Tosi nätit, tahtoo myös! Muutenkin olet ollut nättinä liikenteessä ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi paljon kiitoksia ^^ Sukat ostin yli vuosi sitten, niin en kyllä yhtään muista mistä tuli hankittua... o__O

      Delete