Sunday 19 January 2014

Paitakuvia ja huono peruukki

Tässä on nyt vihdoin kuvia ebay-ostoksistani. Mekosta otin kuvan kun käytin sitä paitana (Punamustaa pitsillä), mekko on upea mutta aivan liian lyhyt että käyttäisin sittä oikeastaan missään. Paitana aion kyllä käyttää sitä useasti! Hintaa tälle tuli noin kymmenen euroa, tilasin kaikki samasta paikasta niin ei tullut postikuluja.


Alemmissa kuvissa päässäni on vanha peruukki, joka on kyllä aika huonosti ja harjaamatta. Halusin lähinnä muistuttaa itseäni siitä miltä se näytti, ja se on kyllä lyhyempi kun muistin. Olin ajatellut laittaa sen helloconiin, mutta se on lolitaan kyllä liian lyhyt... Joudun heräämään superaikaisin junaan enkä halua herätä überaikaisin laittamaan tukkaa, joten peruukki oli helppo ratkaisu. Enää en ehdi tilaamaan netistä eikä mistään naamiaskaupiosta saa kunnollista, joten leteillä varmaan mennään ellen keksi muuta.


Mutta takaisin paitoihin. Bolero on suloinen ja pitsi on kaunis. Se maksoi kolme euroa ja on hintalaatusuhteeltaan loistava. Oikean paidan kauluksesta en niin välitä ja todennäköisesti nyppään sen pois, mutta sen pitsikangas ja etenkin hihan vaaleat ovat suloiset. Eli näihin paitoihin olen todella tyytyväinen. :) Ostin vielä yhden punaisen paidan, mutta se oli niin hirveää materiaalia ja huonosti ommeltu että heitin sen jo pois.. Silti prosentit ovat hyvät ja tilasin samasta paikasta pari paitaa lisää, niistä lisää kunhan ne saapuvat.

No comments:

Post a Comment